Met zorg samengesteld

Het ‘groene’ aanbod van The Green Submarine

Het aanbod wordt met veel aandacht en zorg samengesteld. Om iedereen van zijn of haar wensen te voorzien, verandert het aanbod voortdurend. Zo is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Niet alleen vind je bij The Green Submarine groene kamerplanten, maar ook tweedehands potten en plantgerelateerde cadeautjes. Cadeautjes voor jezelf of voor een ander!

The-Green-Submarine_Kamerplanten

Kamerplanten

In de winkel vind je het volledige aanbod. Van klein tot groot en van makkelijke tot wat uitdagendere planten qua verzorging. Je vindt in de winkel veel verschillende planten en het aanbod wisselt voortdurend. Benieuwd naar het actuele aanbod? Neem dan contact op.

The-Green-Submarine_Plantverzorgingsproducten

Plantverzorging

Om jouw planten zo lang mogelijk bij je te houden, kun je ook bij The Green Submarine terecht voor verzorgingsproducten. Je vindt er niet alleen biologische plantenvoeding, maar ook ecologische bestrijdingsmiddelen.

The Green Submarine_Sustee watermeter kamerplanten

Watermeters

Wist je dat de meeste planten doodgaan doordat ze teveel water krijgen? Met de SUStee watermeter kun je dit voorkomen. De pF indicator op de watermeter geeft precies aan hoe 'dorstig' jouw plant is. De watermeter is in twee maten verkrijgbaar, namelijk in maat M (voor potten tussen 9 - 17 cm) voor €9,50 en in maat L (potten van 18 cm en groter) voor €12,50.

The Green Submarine_Muurbloempjes om kamerplanten te stekken

Muurbloempjes

Muurbloempjes zijn een groen cadeau voor iedere plantenliefhebber. De buisjes bevestig je eenvoudig met een plakstrip en een magneet aan de wand. Laat er een stek in wortelen of maak hem af met een droogbloem erin. De transparante Muurbloempjes zijn per stuk te koop voor €13,95 pers stuk excl. stekje (inclusief stekje voor €14,95)

The-Green-Submarine_geschenksets

‘Groene’ geschenksets

Op zoek naar een ‘groen’ cadeau? Het aanbod in de winkel verandert voortdurend, zodat je hier altijd een passend en milieubewust geschenk kunt vinden. De geschenksets worden in samenwerking met lokale partijen vormgegeven, met daarin voor ieder wat wils.

The Green Submarine_Blumat watergeefsysteem

Watergeefsysteem

Deze staken werken niet op waterdruk, maar zuigen water op via het slangetje uit een ernaast geplaatst waterreservoir. Zo vult de staak het vocht in de aarde aan, totdat het water in het reservoir op is, zonder dat de kluit te nat wordt. Een ideale oplossing voor als je op vakantie gaat of niet in de gelegenheid bent om jouw kamerplanten water te geven. De staken zijn verkrijgbaar in 2 maten en kosten €2,90 of €3,90 (XL).

The Green Submarine_Verpotmatten kamerplant SaarBarbaars

Verpotmatten

Voor de plantenliefhebber een echte must; een verpotmat. Deze verpotmatten zijn verkrijgbaar in twee maten. De kleine variant is 50x50cm en kost €25,90. De grote variant is 50x70cm en kost €29,90. Let op: dit product is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

The Green Submarine_Wenskaart voorzien van gedichtje van DICHTBIJ

Wenskaarten

In de winkel vind je verschillende wenskaartjes ontworpen door lokale makers en gedrukt op gerecycled papier. De meest recente kaart is voorzien van een gepersonaliseerd gedichtje geschreven door DICHTBIJ (@dichtbij_gedichtjes).

The Green Submarine_Groene relatiegeschenken en kerstpakketten

Groene relatiegeschenken

Er zijn vele mogelijkheden, hier kunnen we vrijblijvend over in gesprek gaan. Groene relatiegeschenken kunnen op maat worden samengesteld, tegen ieder gewenst budget en voor iedere gelegenheid (als bedankjes, als kerstgeschenk of als nieuwjaarsgeschenk). Neem hierover gerust contact op.

The Green Submarine_Verwarminghangers Studio Emma Sophie

Verwarminghangers

Een goede luchtvochtigheid is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor jouw planten. Wil jij de luchtvochtigheid in huis verhogen? Kies dan voor €19,90 deze limited edition luchtbevochtigers, gemaakt in samenwerking met Studio Emma Sophia.

The-Green-Submarine_Giftcards

Giftcards

Wil jij iemand verrassen met een giftcard? Dat kan! Deze bonnen worden in veelvoud van €5,- verkocht en leuk verpakt. Een goed cadeau om iemand die van planten houdt, te verrassen. De giftcards zijn enkel in de winkel verkrijgbaar.

Waterbollen

In de winkel vind je 'Waterworks'. Dit is een natuurlijk watergeefsysteem dat het hebben van planten heel makkelijk maakt. Je legt de terracotta staak in het water zodat deze verzadigd raakt, vervolgens vul je het waterreservoir met water en steek je de staak met het reservoir voorzichtig in de aarde bij de wortels van jouw plant. Is het reservoir leeg? Dan is het tijd om bij te vullen. Deze waterbollen zijn verkrijgbaar in maat M en L voor €29,-.

The Green Submarine_Geef jouw planten een douche met deze glazen plantenspuiten

Plantenspuiten

Sproei je planten regelmatig. Dit werkt namelijk preventief tegen beestjes en het zorgt ervoor dat het stof van de bladeren druppelt. Hoe minder stof, hoe meer licht de plant krijgt wat ervoor zorgt dat de plant beter (en gezonder) groeit. De plantenspuiten bestaan uit een amberkleurig glazen reservoir en een plastic spuitkop. Niet alleen handig, maar ook nog eens erg stijlvol.

The Green Submarine_Stekschaaltjes, duurzaam en handgemaakt

Handgemaakte stekschaaltjes

Stekschaaltjes kunnen gebruikt worden om stekjes 'boven water' te houden. Deze stekschaaltjes zijn handgemaakt in samenwerking met PePi-Keramiek en dus allemaal uniek. Ze worden in verschillende maten aangeboden, met ieder een eigen print. De kleine schaaltjes zijn €6,50 en de grote schaaltjes €7,50. Leuk om cadeau te doen of om zelf mee aan de slag te gaan. Let op: ze worden aangeboden zolang de voorraad strekt.

The Green Submarine_Bindmateriaal kamerplanten mosstokken en bamboestokken

Mosstokken

Je kunt in de winkel terecht voor mosstokken in verschillende formaten en voor diverse maten bamboestokken om jouw plant aan op te binden.

Plantstraws

Met deze handgemaakte Planstraw kan jouw plant zichzelf water geven. Het mooie design maakt dit product niet alleen functioneel maar het is ook een echte eyecatcher. De plantstraws zijn verkrijgbaar in 2 kleuren; in het goud en in kobalt blauw. De kleine variant kost €24,90 en de grote variant kost €29,90. Een mooi cadeau voor plantenliefhebbers!

The Green Submarine_Groen cadeau_De valse roos van Jericho

Roos van Jericho
(cadeautip!)

De roos van Jericho is een plant die bijna onmogelijk te doden is. Een perfecte plant dus voor mensen die geen groene vingers hebben. De 'valse' Roos van Jericho kan jarenlang droog in een donkere kast worden bewaard en komt opnieuw tot leven als je hem in een schaaltje met water plaatst.

The-Green-Submarine_Plantenpotten

Plantenpotten

Naast kamerplanten vind je in de winkel ook verschillende potten. Van groot tot klein, nieuw en tweedehands. Ben jij op zoek naar een specifieke potmaat, ik deel graag het actuele aanbod met je.

The Green Submarine_Groene Workshops/DIY workshops

Diverse workshops

Er worden diverse workshops aangeboden. Zo kun je in de winter thuis aan de slag met het maken van een kerstkrans of in het voorjaar met het maken van een terrarium. Bekijk hier het huidige aanbod of neem contact op voor de mogelijkheden.

The Green Submarine_Kamerplanten preventief behandelen tegen beestjes

Behandelingen tegen beestjes

Helaas kunnen jouw planten last krijgen van ongewenste gasten. Beestjes op jouw kamerplanten; ook als echte plantenliefhebber ontkom je er niet aan. In de winkel vind je naast preventieve middeltjes ook producten om jouw planten van de plaag af te helpen. Uiteraard zijn deze behandelmethodes ontwikkeld met oog voor het milieu.

The Green Submarine_Hydrokorrels/kleikorrels voor kamerplanten

Hydrokorrels

Hydrokorrels zijn kleikorrels die veel vocht op kunnen nemen en lucht doorlaten. Deze hydrokorrels worden in kleine zakjes van 1L verkocht.

The Green Submarine_Groene shopper

Grote shopper

Je kunt eenvoudig jouw shopper bestellen door een bericht te sturen via Instagram, een mailtje te sturen of stap binnen in de winkel. De shopper kan opgestuurd worden.

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau of benieuwd naar het actuele aanbod?
Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.