Met zorg samengesteld

Het ‘groene’ aanbod van The Green Submarine

Het aanbod wordt met veel aandacht en zorg samengesteld. Om iedereen van zijn of haar wensen te voorzien, verandert het aanbod voortdurend. Zo is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Niet alleen vind je bij The Green Submarine groene kamerplanten, maar ook tweedehands potten en plantgerelateerde cadeautjes. Cadeautjes voor jezelf of voor een ander!

Kamerplanten

In de winkel vind je het volledige aanbod. Van klein tot groot en van makkelijke tot wat uitdagendere planten qua verzorging. Je vindt in de winkel veel verschillende planten en het aanbod wisselt voortdurend. Benieuwd naar het actuele aanbod? Neem dan contact op.

‘Groene’ geschenksets

Op zoek naar een ‘groen’ cadeau? Het aanbod in de winkel verandert voortdurend, zodat je hier altijd een passend en milieubewust geschenk kunt vinden. De geschenksets worden in samenwerking met lokale partijen vormgegeven, met daarin voor ieder wat wils.

Watermeters

Wist je dat de meeste planten doodgaan doordat ze teveel water krijgen? Met de SUStee watermeter kun je dit voorkomen. De pF indicator op de watermeter geeft precies aan hoe 'dorstig' jouw plant is. De watermeter is in twee maten verkrijgbaar, namelijk in maat M (voor potten tussen 9 - 17 cm) voor 9,50 euro en in maat L (potten van 18 cm en groter) voor 12,50 euro.

Plantenpotten

Naast kamerplanten vind je in de winkel ook verschillende potten. Van groot tot klein, nieuw en tweedehands. Ben jij op zoek naar een specifieke potmaat, ik deel graag het actuele aanbod met je.

Verpotmatten

Voor de plantenliefhebber een echte must; een verpotmat. Deze verpotmatten zijn verkrijgbaar in twee maten. De kleine variant is 50x50cm en kost 25,95 euro. De grote variant is 50x70cm en kost 29,95 euro. Let op: dit product is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Giftcards

Wil jij iemand verrassen met een giftcard? Dat kan! Deze bonnen worden in veelvoud van 5 euro verkocht en leuk verpakt. Een goed cadeau om iemand die van planten houdt, te verrassen. De giftcards zijn enkel in de winkel verkrijgbaar.

Plantverzorging

Om jouw planten zo lang mogelijk bij je te houden, kun je ook bij The Green Submarine terecht voor verzorgingsproducten. Je vindt er niet alleen biologische plantenvoeding, maar ook ecologische bestrijdingsmiddelen.

Verwarminghangers

Een goede luchtvochtigheid is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor jouw planten. Wil jij de luchtvochtigheid in huis verhogen? Kies dan voor 19,90 euro deze limited edition luchtbevochtigers, gemaakt in samenwerking met Studio Emma Sophia.

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau of benieuwd naar het actuele aanbod?
Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.