Algemene voorwaarden | Ambassadeurs

Wil jij gebruik maken van het ambassadeursvoordeel? Dan zijn hier enkele spelregels (lees: voorwaarden) aan verbonden om het ook daadwerkelijk een win/win situatie te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat dit voordeel enkel betrekking heeft op een doorverwijzing wat resulteert in een zakelijke opdracht. 

  1. De persoon die gebruik wil maken van het ambassadeursvoordeel is werknemer bij het bedrijf waarvoor de zakelijke opdracht wordt uitgevoerd of is op zzp-basis werkzaam voor deze werkgever. Deze persoon dient 18 jaar of ouder zijn. 
  2. De zakelijke opdracht moet rechtstreeks voortvloeien uit de aanbeveling van The Green Submarine door de werknemer bij zijn of haar werkgever.
  3. De zakelijke opdracht dient te resulteren in een daadwerkelijke transactie met een afname van minimaal 8 grote plant/pot combinaties ter waarde van minimaal €250,- excl. btw per combinatie in en rondom Breda of een samenstelling van groen met een gelijkwaardig totaal factuurbedrag. Betreft het een organisatie buiten een straal van 35 km vanaf Breda, dan betreft het minimaal 10 combinaties met een minimale waarde van €250,- excl. btw per combinatie.
  4. De werknemer dient de aanbeveling van The Green Submarine te documenteren en de contactgegevens van zijn of haar werkgever te verstrekken voor follow-up. Deze documentatie en de vermelding vanuit de opdrachtgever van The Green Submarine bevestigen dat de werknemer recht heeft op het ambassadeursvoordeel. Dit voordeel kan maar aan één persoon binnen de organisatie worden toegekend.
  5. De cadeaubon ter waarde van €150,- wordt alleen verstrekt nadat de zakelijke opdracht succesvol is afgerond en de factuurbetaling is volbracht. De cadeaubon is af te halen in de winkel binnen 2 weken na factuurbetaling, geldig conform voorwaarden zoals vermeld op de cadeaubon en enkel in te wisselen voor producten.
  6. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen, promoties of acties, tenzij anders vermeld.
  7. The Green Submarine behoudt zich het recht voor om dit voordeel op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen. Dit voordeel kan niet met terugwerkende kracht worden ingezet en is niet geldig op reeds afgeronde of lopende opdrachten waar al contact is gelegd tussen The Green Submarine en de potentiële opdrachtgever.
  8. Algemene voorwaarden zijn van toepassing op de te facturen opdracht.