Word ambassadeur en ontvang een cadeaubon!

The Green Submarine_Word ambassadeur en ontvang een cadeaubon

Groene kamerplanten voor in huis en op de werkvloer; dat is waarvoor je bij The Green Submarine terecht kunt. Vanuit de groene plantenwinkel in het centrum van Breda wordt een helpende hand geboden bij het selecteren en vervolgens verzorgen van kamerplanten. Niet alleen aan bezoekers die de winkel in stappen, maar er worden ook complete interieuradviezen op het gebied van groen opgesteld, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Elke ruimte fleurt namelijk op van groen en daarnaast kun je genieten van de voordelen van planten!

Ambassadeursvoordeel

Om steeds meer bedrijfsruimtes van groen te kunnen voorzien, kan ik jouw hulp goed gebruiken. Ik kom heel graag in contact met nieuwe partijen om zo meer opdrachten uit te kunnen voeren en daarom heb ik iets leuks bedacht; namelijk een ambassadeursvoordeel!

Als jij The Green Submarine aandraagt bij de organisatie waar jij werkzaam bent en uit het gesprek dat door jou geïnitieerd is volgt een concrete opdracht (conform voorwaarden), dan ontvang jij een cadeaubon ter waarde van €150,- die vrij te besteden is in de winkel. Zo help je niet alleen mij, maar kun jij zelf ook iets leuks komen uitzoeken. Win/win! 

Download hier de nodige informatie om jouw werkgever te overtuigen!

De spelregels (lees: voorwaarden) kun je hier terugvinden. Wil jij meer weten over dit ambassadeursvoordeel of wil jij mij graag in contact brengen met de verantwoordelijke bij jou op de werkvloer? Neem dan gerust contact op of loop eens binnen in de winkel.