Groene kamerplanten voor in huis en op de werkvloer; dat is waarvoor je bij The Green Submarine terecht kunt. Vanuit de groene plantenwinkel in het centrum van Breda wordt een helpende hand geboden bij het selecteren en vervolgens verzorgen van kamerplanten. Niet alleen aan bezoekers die de winkel in stappen, maar er worden ook complete interieuradviezen op het gebied van groen opgesteld, zowel voor de particulieren als de zakelijke markt. Iedere ruimte fleurt namelijk op van groen en over kun je genieten van de voordelen van planten!

Ambassadeursvoordeel

Om steeds meer bedrijfsruimtes van groen te kunnen voorzien, kan ik jouw hulp goed gebruiken. Hoe vraag jij je misschien af? Ik kom heel graag in contact met nieuwe partijen om zo meer opdrachten uit te kunnen voeren en daarom heb ik leuks bedacht; namelijk een ambassadeursvoordeel als jij mij voorstelt aan jouw werkgever!

Als jij The Green Submarine aandraagt bij een organisatie en uit het gesprek dat door jou geïnitieerd is loopt uit op een concrete opdracht (conform voorwaarden), dan ontvang jij een cadeaubon ter waarde van €100,- die vrij te besteden is in de winkel. Zo help je niet alleen mij, maar kun jij zelf ook wat leuks komen uitzoeken. Win/win! 

De voorwaarden kun je hier terugvinden. Wil jij meer weten over dit ambassadeursvoordeel of wil jij mij graag in contact brengen met de verantwoordelijke bij jou op de werkvloer? Neem dan gerust contact op of loop eens binnen in de winkel.