Collage workshop | Frederique Matti

The Green Submarine_Frederique Matti_Collage Workshop (2024)

Wauw, mijn oog werd gegrepen door het kleurrijke werk van Frederique Matti. Frederique is een Nederlandse kunstenaresse, gevestigd in Amsterdam maar met haar roots in Breda. Ze is begonnen als digitaal illustrator, maar ontdekte ook de wereld van de schilderkunst en het bleek dat daar haar passie lag. Frederique maakt gebruik van dikke lagen verf en combineert levendige kleuren. Hiervan maakt ze composities geïnspireerd op het dagelijks leven.

De link tussen Frederique en The Green Submarine is te vinden in de focus op het alledaagse met een voorliefde voor groen. En dan hebben we het niet over de kleur groen, maar groen als in kamerplanten. Dus een toffe samenwerking kon niet uitblijven. Graag nodigen wij je uit om jouw creatieve skills te ontwikkelen en samen aan de slag te gaan met het maken van een ‘op groen geïnspireerde’ collage.

Meld je aan voor de workshop

De workshop vindt plaats bij Bunker Tattoo en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens deze workshop zal Frederique je de fijne kneepjes van het vak leren en je op weg helpen. Je hoeft voor deze workshop dus geen ervaring te hebben, als je het maar tof vindt om iets te creëren. We gaan aan de slag met scharen, papier van verschillende structuren en in verschillende kleuren met als doel een fijne compositie op papier te zetten. De workshop duurt 2 uur waarin je zowel Frederique als mij de hemd van het lijf kunt vragen en waarna je jouw eigen kunstwerk mee naar huis mag nemen.

Als jij bij deze workshop aanwezig wilt zijn; check dan snel de beschikbaarheid en meld je aan. Wil jij meer weten over Frederique Matti en ben je benieuwd naar haar werk? Geef je ogen de kost op haar kleurrijke en inspirerende Instagram pagina.

Bekijk het volledige workshopaanbod.