De groenste plantenwinkel van Breda

The Green Submarine_De groenste plantenwinkel van Breda

In het leukste straatje van Breda vind je een unieke, bijzondere en sfeervolle plantenwinkel genaamd The Green Submarine. Een plantenwinkel waar je terecht kunt voor bijzondere kamerplanten, plant gerelateerde producten en groene geschenken. In deze winkel vind je allemaal producten die met oog voor het milieu geselecteerd zijn. Naast voor planten kun je hier ook terecht voor advies. Hoe dat in zijn werk gaat, leg ik graag aan je uit.

Waarvoor kun je terecht bij deze plantenwinkel? 

Persoonlijk advies

Ben jij op zoek naar een kamerplant voor jezelf of om iemand cadeau te doen? Ik zoek graag met je mee. Geef aan wat je budget is, hoe groen je vingers zijn en dan gaan we samen op zoek naar een passende kamerplant. Als je op zoek bent naar een plant voor een bepaalde plek in huis, dan is het goed om alvast na te denken over de hoeveelheid licht die de plant op deze plek krijgt. Valt er direct zonlicht op deze plek, is de lichtintensiteit gemiddeld of is het best wel donker daar waar de plant komt te staan?

Een gericht inkoopverzoek

De winkel wordt regelmatig aangevuld en tevens wordt er ruimte gemaakt om op zoek te gaan naar groene inkoopverzoekjes. Ben jij op zoek naar een grote kamerplant? Dan help ik je graag met het zoeken naar passende opties. Kom langs in de winkel met een foto van de hoek waar de plant komt te staan, bekijk hoeveel licht de plant krijgt op deze plek in huis en ga voor jezelf alvast na wat je wel of niet mooi vindt qua bladvorm. Met deze informatie kan ik een ‘groen inkoopverzoek’ aanmaken en ontvang je terwijl ik aan het inkopen ben foto’s van de opties (incl. afmetingen en de prijs). Bij een GO gaat de kamerplant direct mee naar Breda en kan deze tegen een kleine meerprijs diezelfde dag nog worden thuisbezorgd. 

Groen interieuradvies aan huis

Heb jij persoonlijk advies op maat nodig? Plan dan een afspraak in en ik ga aan de slag met het vormgeven van een groen adviesplan. Tijdens mijn bezoek wordt kritisch gekeken naar de ruimte, de lichtinval, de looppaden in huis, maar ook naar de interieurstijl. Deze informatie dient als basis voor het voorstel gecombineerd met jouw/smaak in bladvormen en prints. Meer weten over deze dienst? Je leest hier meer over groen interieuradvies

Vergroening van kantoren en horeca gelegenheden 

De toevoeging van groen verbetert iedere ruimte; het oogt huiselijker, maakt de ruimte levendiger en de planten dragen bij aan een betere akoestiek in de ruimte. Reden genoeg om hulp in te schakelen. Neem contact op om een afspraak te maken, dan gaan we in overleg bespreken wat de wens is en hoe we de betreffende ruimte(s) om kunnen toveren tot een ware ‘jungle’. Hier vind je een greep uit de bedrijven die ik al heb mogen adviseren.

Uiteraard staat het je vrij om advies te vragen over de planten die je al in huis hebt. Wel wordt afgeraden om planten mee te nemen de winkel in (of bladeren hiervan), dit om de kwaliteit van de planten in de winkel te waarborgen. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.