support@thegreensubmarine.nl   |   +31 6 50 87 23 67

Een creatieve, groene workshop ‘kokedama maken’

The Green Submarine_Groene Workshops voor thuis of op locatie kokedama maken

Recentelijk heb ik de opdracht gekregen om op locatie twee workshops te verzorgen; we hebben kokedama’s gemaakt bij Hotel Botanique in Breda. Een leuke workshop op een prachtige locatie. Dat deze workshop in trek was, bleek wel uit het aantal aanmeldingen; de workshop was binnen 2 dagen uitverkocht! Wil jij zelf een workshop organiseren? Dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden en ik leg ze graag aan je uit.

Een prive ‘kokedama’-workshop op locatie

Je kunt ervoor kiezen om op locatie een workshop aan te vragen. Zo kun je met een groep vrienden, thuis in je eigen omgeving, kokedama’s maken. Ik verzorg het materiaal, jij het gezelschap en samen maken we er een gezellige avond van! De kosten van de workshop wordt gebaseerd op het aantal deelnemers en de locatie. Voor de workshop wordt geadviseerd om 1,5 – 2 uur uit te trekken en de workshop kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo kun je ervoor kiezen om enkel het materiaal af te nemen, kun je voor een workshop kiezen met of zonder een ‘docent’ en je kunt ervoor kiezen om er direct hapjes & drankjes van lokale partijen bij te bestellen. Net wat jij leuk vindt!

DIY-box zodat je thuis aan de slag kunt gaan

Lijkt het jou tof om hiermee aan de slag te gaan, maar doe je dit liever zonder dat iemand de uitlegt komt geven? Dat kan ook! Je kunt de DIY-box ‘Kokedama maken’ bestellen, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan. Neem contact op om de levertijd en de prijs af te stemmen, geef hierbij aan voor hoeveel personen je de DIY-box zou willen bestellen en wanneer je de box bij voorkeur op zou willen komen halen.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!