Een planten plan voor in huis

The Green Submarine_Een planten plan voor in huis (meer kamerplanten)

De een heeft groene vingers, de ander heeft het niet. Of je nu wel of niet goed bent in het verzorgen van planten, iedereen ziet de toegevoegde waarde van kamerplanten in huis. Nu kan ik mij heel goed voorstellen dat je geen idee hebt hoe of waar je moet beginnen als je jouw huis wilt vergroenen. Een plantenplan, plantenadvies, groen interieuradvies of een groen plan aanvullend op een interieurplan; hoe je het ook wilt noemen, ik help je graag! 

Een compleet planten plan

Net als het inschakelen van een adviseur op het gebied van interieur kun je ook gebruik maken van de adviesdienst van een specialist op het gebied van kamerplanten. Als specialist denk ik met je mee over hoe je met verschillende planten het verschil kunt maken in een ruimte. In dit plantenplan wordt rekening gehouden met budget, interieurstijl en natuurlijk ook met hoe groen jouw vingers zijn. En met de juiste tips en tricks zorg jij dat je planten zo lang mogelijk mooi blijven. 

Een afspraak inplannen

Stap gerust eens binnen in de winkel of neem contact op om meer te weten te komen over hoe deze adviesdienst werkt. Als je gebruik wilt maken van mijn advies, dan plannen we een afspraak in waarbij ik thuis langskom om de ruimte(s) te bekijken. Houd er rekening mee dat planten altijd ‘de puntjes op de i’ zijn wanneer het gaat om aankleding. Ben jij aan het verbouwen of wacht je nog tot de laatste meubels geleverd worden? Dan is het raadzaam om het bezoek in te plannen als alles op z’n plek staat.

Voor vragen of advies kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen.