Geef jouw kamerplanten Cellmax plantenvoeding

The Green Submarine_Geef jouw kamerplanten biologische plantenvoeding van Cellmax.JPG

De lente is aangebroken en dat betekent dat jouw kamerplanten wel weer wat extra aandacht kunnen gebruiken. Wil je jouw planten een boost geven en ze extra laten groeien en bloeien? Geef ze dan in het voorjaar en in de zomer (periodiek) plantenvoeding. 

Biologische plantenvoeding van Cellmax

In de winkel vind je de producten van Cellmax. Cellmax plantenvoeding is de perfecte oplossing. Deze speciale formule is ontworpen om jouw planten van alle essentiële voedingsstoffen te voorzien waardoor ze met de juist energie de groeifase in en door kunnen. De producten van Cellmax zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Je kunt de producten niet alleen in huis maar ook buitenshuis gebruiken; denk aan buitenplanten die in potten staan, maar dus ook voor de moestuin.

Hoe gebruik je plantenvoeding?

Cellmax plantenvoeding (8-2-2 of Organic Grow) komt in een handige fles. De vloeistof is eenvoudig te verdunnen met water en kan worden toegevoegd aan het gietwater. Door de vloeistof bij de planten te gieten komt het mengsel bij het wortelsysteem terecht en kan het goed worden opgenomen. 

Wil je jouw planten naast het geven van voeding wat extra aandacht geven nu het voorjaar is aangebroken? Lees hier wat je zoal kunt doen.