Geen Black Friday, maar een Green Friday

The Green Submarine_Green Friday (Trees for All)

Dit jaar maakt The Green Submarine samen met Trees for All van Black Friday, Green Friday! Dat betekent dat er op vrijdag 24 november geen “Black Friday kortingsacties” worden aangeboden (enkel de standaard ‘weekenddeal’ die op vrijdag om 12:00 via Instagram wordt gedeeld). In plaats daarvan geven we juist iets terug aan de aarde.

Bewustwording creëren voor een groene(re) wereld

De hele maand november ligt de focus op bewustwording met betrekking tot kerstbomen. Kerstbomen zijn alles behalve duurzaam en om die reden is de “kerstbomen actie” waarbij The Green Submarine voorheen kerstbomen thuisbezorgde in en rondom Breda gestopt. Het huidige aanbod ‘kerstbomen’ bestaat nu enkel uit de Kamerden; het groene alternatief voor de niet duurzame, traditionele kerstboom. Net zo sfeervol en veel duurzamer!

Geen Black Friday, maar Green Friday

Zo gaan we overconsumptie tegen en zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde. Sluit jij je ook aan bij de Green Friday beweging van Trees for All? Ga naar www.greenfriday.nl. Benieuwd naar meer actualiteiten en initiatieven waar The Green Submarine druk mee is of zich bij aansluit? Je leest ze hier!