Green Japanese workshop | Sip First

The Green Submarine X Sip First _ Green Japanse Workshop

Leven in het hier en nu door rustig aan te doen. Écht de tijd nemen voor de dingen die je doet en je bezig houden met mensen en activiteiten waar jij blij van wordt; dat is waar je de link vindt tussen Sip First en The Green Submarine. We helpen je graag om dit moment te creëren tijdens de Japanese Green Workshop. Ervaar heel bewust de smaken van de verschillende Japanse theesoorten uit het assortiment van Sip First gecombineerd met het maken van een groene creatie van kamerplanten onder begeleiding van The Green Submarine. Met je handen bezig zijn en opgaan in het moment, dat is het doel.

Periodiek organiseren wij in deze samenstelling workshops met steeds een andere inhoud passend bij het thema. Een avond waarna je jouw eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis kunt nemen als aandenken om je eraan te herinneren om zo nu en dan je rust te pakken in de hectiek van het leven.

Als jij graag bij een van deze workshops aanwezig wilt zijn; check dan snel de beschikbaarheid en meld je aan. Let wel op; deze workshops zitten altijd binnen no-time vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Bekijk het volledige workshopaanbod.