GREEN UP! Roadshow BredaBusiness

BredaBusiness | GREEN UP! Roadshow Gemeente Breda

Begin september bracht BredaBusiness met de GREEN UP! Roadshow een bezoek aan de bedrijventerreinen Emer-Zuid, Achter Emer, de Bunder en Druivenstraat om geldboompjes (Pachira) uit te delen. Heb jij zo’n geldboom ontvangen? Ik leg je graag uit hoe je ervoor zorgt dat die geldboom lekker floreert:

“Deze geldboom houdt van veel (indirect) licht en heeft maar weinig water nodig. De dikke stam slaat water op waardoor je de grond licht uit kan laten drogen voor je hem weer water geeft. Tip: Bij twijfel, wacht dan nog even met water geven. Bij te veel water kunnen de wortels namelijk gaan rotten. Vergeet ook niet om de plant regelmatig een klein beetje te draaien, zodat de vorm van de plant mooi in balans blijft. De plant groeit namelijk naar het licht toe.”

Groeit je geldboom toch niet hard genoeg? Ontdek snel de beschikbare subsidies (tot wel 30.000 euro) voor het vergroenen en verduurzamen van bedrijven(terreinen) en download het gratis e-book met tips. Wil je meer weten over plantverzorging, ik deel graag tips via verschillende artikelen of stap een keer binnen aan Sint Annastraat 13 in Breda voor advies!