Tijd voor meer groen in huis!

Groen interieuradvies

Als je al langere tijd in je huis of appartement woont, kan het zijn dat het begint te kriebelen om het interieur een complete make-over te geven. Ook kamerplanten kunnen een hele andere look creëren. Denk bijvoorbeeld aan een (levende) groene wand of grote planten, net waar de ruimte zich voor leent en wat jij leuk vindt. En hier help ik je graag bij!

Bekijk hier de afgeronde projecten.

Een groen adviesplan

Een adviesplan vertelt jou welke planten je het beste waar in huis kunt plaatsen om een huiselijke sfeer te creëren. De perfecte combinatie tussen jouw wensen en de wensen van jouw favoriete plant!

Je kunt ook enkel een adviesplan aanvragen. Dit houdt in dat je met jouw persoonlijke adviesplan zelf op pad gaat om de planten uit te zoeken en te vervoeren. Geen tijd? Ik pak het graag voor je op en zorg ervoor dat er prachtige planten bij jou thuis worden geleverd.

Laten we aan de slag gaan! Schakel mijn hulp in voor een specifieke ruimte, de gehele woning of misschien wel voor een horecapand? Wil jij een perfecte gestylde ruimte met groene kamerplanten als eyecatcher? Schakel dan de hulp in van The Green Submarine. Ik help jou met persoonlijk plantadvies. Het eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

De werkwijze

De woonstijl en uitstraling van jouw woning moet passen bij jouw of jullie wensen. Met planten kun je snel een thuisgevoel creëren zonder dat je veel tijd en moeite hoeft te investeren. Om te zorgen dat het groene adviesplan aansluit op jouw wensen word je in het gehele proces betrokken.

Wat houdt dat in, een groen adviesplan?

Stap 1

Moodboard

Allereerst gaan we de interieurstijl vaststellen. Dit doe ik aan de hand van de doorgestuurde foto’s van de betreffende ruimte(s). Vervolgens ga ik aan de slag met het vormen van een moodboard waarin jouw stijl wordt vastgesteld. Een goede combinatie tussen interieur en bijpassende planten. Jij bepaalt de richting en ik pas daar het advies op aan.

Stap 2

Groen concept

Op basis van dit moodboard maak ik een eerste plantenvoorstel. Zo kun jij op voorhand al aangeven wat je wel of juist niet mooi vindt. Ook wordt er binnen dit groene concept rekening gehouden met de verzorgingswensen.

Wanneer je jouw persoonlijke adviesplan hebt ontvangen, kun je vervolgens feedback geven zodat we zeker weten dat het aansluit op dat wat jij voor ogen hebt.

Let op: dit advies omvat enkel één feedback-ronde.

Stap 3

Definitief adviesplan

Het implementeren van het advies aan de hand van de foto’s en/of plattegrond. Op basis van het moodboard en het groene concept ontwikkel ik een adviesplan. Daarin wordt jouw persoonlijke advies gevisualiseerd.

Stap 4

Aanschaf en levering

Kun jij niet wachten tot de planten in huis staan? Neem dan direct contact op en we gaan aan de slag. Ik zorg dat jouw dromen uitkomen en dat de planten binnen no time bij jou voor de deur staan. Tevens ontvang je de nodige verzorgingstips. Makkelijker kan bijna niet!

Heb jij interesse of wil je meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.