Groene inkoopverzoekjes

The Green Submarine_Groene inkoopverzoekjes kamerplanten

Dat de winkel wekelijks wordt aangevuld met de mooiste en meest bijzondere kamerplanten, dat is geen verrassing. Gezien de beperkte ruimte in de winkel kan lang niet alles worden meegenomen naar Breda en daarom is het mogelijk om een groen inkoopverzoek in te dienen. Ben jij op zoek naar een grote of bijzondere kamerplant, dan kun je contact opnemen of langskomen in de winkel om aan te geven om welke plant het gaat. 

Wat voor groene inkoopverzoekjes kan ik indienen?

Inkoopverzoekjes zijn een optie als je op zoek bent naar een middelgrote tot grote kamerplant of als je op zoek bent naar een bijzondere soort. Je kunt een heel specifiek verzoek indienen waarbij je de plantensoort doorgeeft en de hoogte (en/of potmaat) waar je naar op zoek bent, maar ik kan uiteraard ook met je meedenken. Weet je nog niet precies wat je zoekt, stap dan vooral binnen in de winkel met een foto van de hoek waar je een plant wilt hebben. Staat er al iets passends in de winkel, dan heb je geluk en anders ga ik gericht voor je op zoek. 

Krijg ik de kamerplant dan wel te zien voor ik hem koop?

Tijdens het inkopen reserveer ik altijd een moment om de groene inkoopverzoeken voor jullie op te pakken. Je ontvangt via Whatsapp foto’s van de opties met bijbehorende specificaties en de prijs. De dag voor ik ga inkopen, ontvang je van mij een tijdslot waarin je van mij een berichtje kunt verwachten (let wel op: dit is altijd op een maandag heel vroeg in de ochtend). Als je in de gelegenheid bent om binnen het tijdslot te reageren en een GO te geven, dan gaat de plant diezelfde dag nog mee naar Breda en kan deze tegen een meerprijs diezelfde dag nog bezorgd worden. Een soort ‘personal shopper’ dus wat jou een hoop zoeken en sjouwen scheelt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stap gerust eens binnen aan de St. Annastraat 13 of neem contact op.