Grote, sterke kamerplanten voor in huis

The Green Submarine_Grote en sterke kamerplanten voor in huis

Het investeren in een kamerplant is spannend, zeker als je een grote kamerplant aan wilt schaffen. Het is belangrijk om goed na te denken waar je de plant in huis gaat zetten en hoeveel eisen de plant mag stellen qua verzorging. De ene plant heeft namelijk meer wensen dan de ander. 

Sterke kamerplanten 

Er zijn verschillende kamerplanten die relatief makkelijk te verzorgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Kentia palm, de Croton, de Pachira, de Yucca, de Ficus of de Spathiphyllum. Deze planten kun je in groot formaat aanschaffen en hebben ieder een eigen look. Naast een eigen uitstraling heeft iedere plant ook zijn eigen wens qua standplaats. Het is dus belangrijk dat je je goed laat adviseren bij de aanschaf van een grote kamerplant. 

Een grote kamerplant voor een specifieke plek in huis

Weet jij al waar je een grote, sterke kamerplant neer wil zetten, maar heb je geen idee wat een slimme keuze is? Maak een foto van de plek waar de plant komt te staan, waarop goed duidelijk is hoeveel licht de plant gaat ontvangen. Kom langs in de winkel en we gaan vervolgens samen op zoek naar een passende plant die niet alleen qua looks aansluit, maar ook past bij hoe goed jij bent met planten. 

Wil jij meer weten over het aanbod, ben je benieuwd naar de winkel of wil je graag in contact komen? Ik heb zo veel mogelijk informatie gebundeld, maar kun jij het antwoord op jouw vraag niet vinden, dan hoor ik het natuurlijk graag.