HALLOWEEN; specials en event (31 okt)

The Green Submarien_Halloween_Kamerplanten als decoratie

Het is oktober en deze maand staat – hoe kan het ook anders – in het teken van Halloween. Op 31 oktober is het de griezeligste feestdag van het jaar. De meeste mensen leggen direct de link met het uitsnijden van pompoenen, maar wist je dat je ook kamerplanten in kunt zetten als Halloween decoratie? Er zijn verschillende planten die een ‘griezelig’ uiterlijk hebben; denk bijvoorbeeld aan de Alocasia ‘Polly’ waar de nerven het ‘skelet’ goed weergeven of aan de Begonia ‘Ferox’ die buitenaardse stekels heeft. Om je verder te inspireren deel ik een 5-tal ‘Halloween Specials’. Hoe ik dat ga doen, lees je hieronder!

Halloween specials

Van dinsdag 16 tot en met zaterdag 21 oktober zal er iedere dag een Halloween Special gedeeld worden via Instagram Stories. Een gekke, enge of misschien zelfs beestachtige plant die je die dag kunt claimen voor een leuk prijsje. De specials zijn beperkt op voorraad, dus wees er snel bij. Je kunt de plant claimen door een DM te sturen op Instagram of door binnen te stappen in de winkel!

THE GREEN SUBMARINE presents: ‘Little Shop of Horrors’ bij Pier15

Op dinsdag 31 oktober vertoont The Green Submarine de horrorklassieker ‘Little Shop of Horrors’ bij Pier15. Een film uit 1986 over een nerdy plantenverkoper die zijn kans op succes en romantiek vindt met de hulp van een gigantische mensenetende plant die gevoed wil worden. Een relax avondje uit; lekker griezelen met Halloween!

De entree is gratis, het enige wat jij hoeft te doen is een foto insturen van jouw ‘plant of horror’. Een plant die je maar niet in leven kunt houden; die al zijn blad is verloren of duidelijk wat liefde kan gebruiken. Je ontvangt vervolgens een ticketlink, waarmee je toegang claimt tot deze beamer avond. Je kunt jouw foto insturen via support@thegreensubmarine.nl of stuur een dm via Instagram.

Ik kan je garanderen; deze klassieker wil je zien!

Meer actualiteiten.