SOS-PLANTCARE

Wil jij mijn hulp inschakelen bij het verpotten of stekken van jouw kamerplant of heb je algemene vragen over de verzorging van jouw planten? Dat kan! Je kunt mijn advies inschakelen, zelfs als je niet in de buurt woont.

Persoonlijk advies via een videocall

Waarvoor kun je advies inschakelen? Voor alle kamerplant-gerelateerde vragen. Je kunt mij tijdens een videocall meenemen door het huis om samen te kijken of de planten die je in huis hebt wel op de juiste plek staan, of die ene plant die wel heel veel gele bladeren heeft het wel naar zijn zin heeft en we kunnen zelfs kijken naar die zieke plant zodat we samen een gepaste behandelmethode kunnen bepalen.

Dat klinkt goed!

Advies op maat, zonder dat ik fysiek langs hoef te komen. Wel zo makkelijk! Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen, neem hiervoor contact op. Je kunt een belletje inplannen van 30 minuten tegen een schappelijke vergoeding. Reiskosten en overige uren hoeven namelijk niet berekend te worden. Ideaal, toch?

Maak een afspraak

Het grote voordeel aan een telefonische afspraak is dat deze flexibeler in te plannen is dan een fysieke afspraak. Neem contact op, deel direct enkele opties waarop het jou uitkomt en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.

Hulp is onderweg! 📞

Volg @thegreensubmarine_ op Instagram