Tijd voor meer groen op de werkvloer!

Interieurbeplanting

Groene planten toevoegen aan een ruimte; het is alsof je de puntjes op de i zet. Kamerplanten hebben naast dat ze er mooi uitzien, veel meer voordelen. Bij de aanschaf van kamerplanten is het belangrijk om goed na te denken over de plek waar de plant komt te staan, want gezien de investering wil je natuurlijk wel dat je planten zo lang gezond blijven.

Bekijk een greep uit de afgeronde projecten.

Groene kamerplanten op de werkvloer

Dat groen een toevoeging biedt aan binnenruimtes, dat is duidelijk, maar waar moet je beginnen. Als je op zoek bent naar interieurbeplanting is het goed om je de volgende vraag alvast te beantwoorden; heb je zelf al een idee of wil je volledig ontzorgd worden? Het inschakelen van een specialist is in mijn ogen cruciaal, omdat iedere plantsoort andere eisen stelt qua standplaats en verzorging. Ik denk dan ook graag mee om ervoor te zorgen dat de juiste plant op de juiste plek komt te staan.

Interieurbeplanting

De juiste verzorging is essentieel om de planten gelukkig te houden. Ik ondersteun bij het verzorgen van de interieurbeplanting, maar dit doe ik net even anders dan andere aanbieders; namelijk met een onderhoudsafspraak per kwartaal/seizoenswisseling. Zo hoef je geen wekelijkse kosten in te calculeren, maar slechts per 3 maanden.

Voordeliger en net zo efficient! 

Heb jij interesse of wil je meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.