Kerstpakketten; groen, duurzaam en lokaal

Kerstpakketten; groen, duurzaam en lokaal

We zitten halverwege het jaar en de meeste mensen zijn hier nog niet meer bezig, behalve jij; jij die verantwoordelijk bent voor het samenstellen van de kerstpakketten. Graag help ik je hierbij, want wat is er leuker dan een duurzame en lokale box samen te stellen die de groene vingers van jouw medewerkers stimuleert? 

Groene kerstpakketten 

Bij groene kerstpakketten kun je aan twee dingen denken; groen gelinkt aan duurzaamheid en groen verwijzend naar de kleur van – hoe kan het ook anders – kamerplanten. Los van elkaar zijn dit beide hele sterke thema’s voor een kerstpakket, dus hoe gaaf is het als we dit combineren? 

Kerstpakketten op maat

Zoals je mogelijk wel weet zoek ik de samenwerking zo veel mogelijk op met lokale partijen (in en rondom Breda) die zich bezighouden met duurzaam ondernemen. Afhankelijk van het aantal medewerkers en de boodschap die je met het pakket over wil brengen, kan ik aan de slag gaan met de vormgeving en invulling van de kerstpakketten. Wil jij groei stimuleren bij jouw medewerkers? Dan kan er een mix van producten worden aangeboden; van kamerplanten tot kweeksets en van plant gerelateerde producten tot zaadjes voor in de tuin. Net waar jij naar op zoek bent en wat aansluit op de ontvanger(s). 

Pakketten op maat

Denk jij dat dit goed aansluit op jouw medewerkers? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Het is goed om voorafgaand aan het gesprek alvast na te gaan om hoeveel pakketten het gaat en wat het budget is. Ik denk graag met je mee!