Mijn plant verpotten op een verpotmat

The Green Submarine_Verpotten op een verpotmat van SaarBarbaars

Het is weer zover, jouw plant moet verpot worden. Misschien niet het leukste klusje, maar wel heel belangrijk. Om de klus wat leuker te maken, hebben wij iets nieuws ontwikkeld; namelijk een verpotmat. Zo blijft de rommel beperkt.

 

Hoe gebruik ik een verpotmat?

De matten zijn heel eenvoudig in gebruik. Voor gebruik rol je de mat uit en gebruik je de drukknopen om een verhoging in de rand aan te brengen, waardoor de aarde op de mat blijft. Na gebruik kun je de mat uitkloppen, met een vochtige doek schoonmaken, laten drogen en vervolgens weer oprollen. Een kind kan de was doen!

 

De verpotmat als resultaat van een duurzame samenwerking

The Green Submarine bevindt zich met haar fysieke winkel in de St. Annastraat in Breda, direct naast SaarBarbaars. Het is geen verrassing dat de samenwerking zoveel mogelijk lokaal wordt gezocht en zo zijn wij als buren met elkaar gaan sparren over wat wij voor elkaar konden betekenen. Met een duidelijk doel voor ogen is Sarah een nieuw product gaan ontwikkelen speciaal voor The Green Submarine. En met succes, want we hebben een ontzettend mooie verpotmatten gerealiseerd! De verpotmatten zijn verkrijgbaar in 2 formaten. De kleinste mat is 50x50cm (25,95) en de grootste mat 70x50cm (29,95). 

 

Meer informatie of vragen? Neem gerust contact op.
Bekijk hier het volledige aanbod