Een kijkje in mijn wereld…

Over mij

Mijn naam is Monique en ik ben het gezicht achter The Green Submarine. In 2021 opende ik de deuren van mijn eigen planten- en advieswinkel in het centrum van Breda. Een voor mij spannende, maar logische stap.

Hoe het begon

Waar het begon met een paar planten toverde ik mijn huis al snel om tot een ware jungle. In een korte tijd stond mijn hele huis vol en kon ik niet langer ontkennen dat ‘het hebben van planten’ een ware hobby werd. Van planten kopen, tot stekken en het mee helpen uitzoeken van planten voor vrienden; ik vind het heerlijk!

Deze hobby vertaalde zich ook in beeld. Ik ben gek op het maken van foto’s en het duurde dan ook niet lang voor mijn Instagram feed groen kleurde. Mijn inbox werd overspoeld met vragen over plantverzorging en advies.

Kan het nog duidelijker? Ik moest hiermee aan de slag. Planten zijn trending topic, dus ineens dacht ik ‘waar wacht ik nog op?’. Ik trok de stoute schoenen aan, schakelde de hulp in van vrienden en vond de perfecte plek in het centrum van Breda. Nu ben ik met een fysieke winkel gevestigd in het leukste straatje van Breda, namelijk de St. Annastraat. Vanuit hier help ik jou graag met het vergroenen van jouw omgeving!

Publicaties