Plant pot painting workshop | ToscanaBanana

The-Green-Submarine_Plant-pot-painting-ToscanaBanana-breda24

Kamerplanten zijn kunstwerken van de natuur en The Green Submarine probeert zoveel mogelijk unieke soorten in de winkel aan te bieden. Planten met bijzondere bladprints, gekke kleuren en toffe vormen die écht het verschil maken in jouw woning. Maar wat is een kamerplant, zonder toffe plantenpot? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het beschilderen van een pot, zodat de plant (extra) goed tot zijn recht komt. Je wordt tijdens deze workshop begeleid door ToscanaBanana. Zij gaat jou helpen om creatief aan de slag te gaan, zodat de pot een kunstwerk op zich wordt en deze de uitstraling van de plant versterkt.

Ken jij ToscanaBanana nog niet? Tosca is een echte powervrouw en maakt funky, feministische illustraties en animaties. Haar werk is karaktergericht, met felle en onbevreesde vrouwen en ze is een ster in het stellen van de juiste vragen om jouw creativiteit ‘aan’ te zetten. Een perfecte docente voor deze workshop! Aan het einde van deze avond mag je jouw eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen incl. een mooie, groene kamerplant als herinnering aan deze creatieve avond.

Meld je aan voor de workshop

Als jij bij deze workshop aanwezig wilt zijn; check dan snel de beschikbaarheid en meld je aan. Wil jij meer weten over ToscanaBanana en ben je benieuwd naar haar werk? Geef je ogen de kost op haar kleurrijke en inspirerende Instagram pagina.

Bekijk het volledige workshopaanbod.