Plantenwinkel

In het leukste straatje van Breda vind je The Green Submarine. Een planten- en advieswinkel, waarbij het woord ‘groen’ centraal staat. Niet alleen vind je hier groene kamerplanten, maar ook plantgerelateerde verzorgingsproducten en leuke cadeautjes. Cadeautjes voor jezelf of voor een ander. Het aanbod is samengesteld met oog voor het milieu en je vindt er producten van kleine/lokale ondernemers. Voor ieder wat wils!

Inkoopverzoekjes

Heb jij een specifieke plant op het oog? Laat het dan gerust weten. Planten kunnen namelijk ook op verzoek worden ingekocht. Uiteraard vertel ik vooraf de prijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Advies

Ziet jouw plant er niet zo gelukkig uit, groeit hij maar niet of zie je door de bomen het bos niet meer? Stap dan gerust binnen bij The Green Submarine voor advies. Maak enkele foto’s van jouw plant en de plek waar de plant in huis staat, dan kunnen we samen proberen te achterhalen wat er fout gaat en waar jouw plant behoefte aan heeft.

Bezorging

Een mooie plant gezien, maar weet je niet hoe je hem thuis krijgt? Als je in Breda woont breng ik voor een klein bedrag de plant bij jou thuis. Woon je iets verder weg? Geen probleem, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg @thegreensubmarine_ op Instagram