Relatiegeschenken; groene geschenken ter inspiratie

The Green Submarine_Relatiegeschenken; groene geschenken ter inspiratie

Ben je op zoek naar een ‘groen’ relatiegeschenk? Er zijn verschillende mogelijkheden te bedenken en uiteraard tegen ieder gewenst budget. Ik heb enkele inspirerende, creatieve ideeën voor je op een rij gezet.

Geef een plantje cadeau

Je kunt ervoor kiezen om een kamerplant cadeau te doen aan jouw relaties, met of zonder potje. Zo kun je kiezen voor een koffieplant waar je een leuke boodschap aan kunt koppelen die je op een gepersonaliseerd kaartje kunt schrijven (‘laten we snel bijkletsen met een bakje koffie’). Of kies voor een seizoensgebonden plant, zoals het ‘vergeet-me-nietje’ die je in het voorjaar cadeau kunt doen of een ‘geluksklaver’ in de zomerperiode. 

Ga voor biologische wilde bloemzaadjes

Een andere optie voor een origineel geschenk is er een die gemakkelijk met de post te versturen is, namelijk zaadjes. De zadenmix kun je het gehele jaar door cadeau doen en kan in het voorjaar geplant worden. Ga uiteraard voor een duurzame variant in een leuke geschenkverpakking!

Stimuleren groei met een kweekset 

Er zijn verschillende kamerplanten die je vanuit zaad op kunt kweken. Een leuke manier om ‘groei te stimuleren’, zo heb je direct een leuke boodschap voor op de kaart. Een kweekset bestaat uit zaadjes en alle benodigdheden om het zaadje te laten ontkiemen tot een kamerplant. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op om eens te sparren over deze mogelijkheden. In overleg kunnen we de wens in kaart brengen (voor hoeveel personen ben je op zoek naar een geschenk en wat is het budget) en kan ik een voorstel doen. De geschenken kunnen opgehaald worden om ze vervolgens zelf uit te geven of de geschenken kunnen gebundeld worden geleverd op kantoor.