Start het voorjaar met de stekjesbox (eenmalige actie)

Voor het voorjaar van start gaat is het mogelijk om een stekjesbox te bestellen. Deze box bestaat uit 3 stekjes van verschillende kamerplanten.

Het voorjaar is hét seizoen om je groene vingers weer aan het werk te zetten. De tijd van verpotten is aangebroken, maar ook de tijd van het vermeerderen van planten. Stekken is een leuke manier om van een bestaande plant meerdere planten te maken. Met de juiste tips en tricks kan het stekje vervolgens uitgroeien tot een volwaardige plant. En des te leuker als je de plant zelf hebt groot gebracht!

De inhoud van de stekjesbox

Voor het voorjaar van start gaat is het mogelijk om een stekjesbox te bestellen. Deze box bestaat uit 3 stekjes van verschillende kamerplanten. Welke stekjes dit zijn, dat is een verrassing, je kunt er vanuit gaan dat het stekken zijn van planten die relatief makkelijk te verzorgen zijn. 

Ik wil een verrassingsbox bestellen 

Een verrassingsbox van 3 stekjes kost €17,50 (excl. verzendkosten). Hoe gaat dit in zijn werk? Deze box wordt begin van het voorjaar bezorgd bij iedereen die zich voor dinsdag 5 maart aanmeldt. Op dinsdag 12 maart ontvang je een betaallink en op 19 maart gaan de betaalde bestellingen op de post zodat je deze op 21 maart in huis hebt – als PostNL levert naar verwachting. Zo kun jij het voorjaar starten met een leuk, groen project! 

Wil jij de box op komen halen in de winkel? Dat kan ook. Dat kan op 2 momenten: vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart.

Bestel hier je stekjesbox (actie gesloten)

Wil jij meer weten over plantverzorging, kun jij wel wat persoonlijk advies gebruiken of wil je graag een keer langskomen in de winkel? Dat kan. Ik help je graag!