The Green Submarine duikt op bij Brouwerij Frontaal 

The Green Submarine_WORKSHOP_Samenwerking Brouwerij Frontaal Breda

Onder het genot van een heerlijk, lokaal gebrouwen speciaalbiertje aan de slag gaan met het maken van een groene Kokedama; een heerlijk gezellig en creatief avondje uit! Tijdens deze avond word je meegenomen in een wereld vol groen en leer je meer over het inspirerende merk Frontaal. Deze avond wordt de workshop ‘Kokedama maken’ gecombineerd met een speciaalbier proeverij waar je 4 Frontaal biertjes kunt proeven en direct meer leert over het verhaal achter de geserveerde bieren. 

Wat kun je verwachten?

Deze avond wordt op 2 momenten aangeboden; donderdag 9 november 2023 en woensdag 22 november 2023 voor €49,95 per persoon. Je bent vanaf 19.30 uur welkom en de workshop zal om 20.00 uur starten, gecombineerd met de proeverij. Tussen het proeven door worden de Kokedama’s gemaakt. Een gezellige avond, waar je vervolgens jouw eigen gemaakte creatie mee naar huis mag nemen. De avond wordt georganiseerd door The Green Submarine in samenwerking met Brouwerij Frontaal bij het Brouwcafé. Het Brouwcafé ligt op 5 minuten lopen vanaf het station en 10 minuten vanaf het centrum. Let op; we gaan onze handen vies maken, dus trek een outfit aan waar je lekker in kunt werken.

Helaas, deze workshop wordt niet meer in deze vorm aangeboden.
Bekijk hier het huidige aanbod.

Meer over Brouwerij Frontaal

Frontaal is een jonge, innovatieve brouwerij in Breda. Opgericht in 2015, maar niet meer weg te denken uit Breda, Nederland en zelfs Europa. Het Brouwcafé is het café van de brouwerij waar je terecht kunt voor bijzondere bieren uit eigen brouwerij en van bevriende brouwerijen. Naast bier kun je hier ook terecht voor een borrelhap of diner. Wil jij voor de workshop een hapje eten? Laat het dan vooral weten!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op.

Deelnemers van dit event dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Dit artikel is als laatst geüpdatet op 08-11-2023