Dit jaar geen kerstbomen, maar duurzame(re) alternatieven

Geen kerstboom, wel een duurzaam alternatief; de Kamerden

Zoals velen van jullie wel weten, heb ik afgelopen jaren kerstbomen thuisbezorgd. Een succesvolle actie met veel tevreden klanten en toch heb ik besloten om deze service niet meer aan te bieden.

Kerstbomen thuisbezorgd in Breda

Het is begonnen als een extra dienst tijdens Corona, om zo tijdens de lockdown toch verkopen te realiseren. Dat liep het eerste jaar zo goed, dat deze actie ook het jaar daarop werd herhaald. En met succes! Samen met de nodige hulp heb ik heel Breda doorgereden om kerstbomen te bezorgen. Maar waarom zou je er dan mee stoppen, vraag je je misschien af..

Duurzaam alternatief voor de kerstboom

Ieder bedrijf dat groeit, moet keuzes maken, zo ook The Green Submarine. Naast groei in diensten en in aanbod, krijgen ook de kernwaarden meer betekenis. Kerstbomen zijn absoluut niet duurzaam en sluiten daarmee niet (meer) aan op dat wat ik vanuit The Green Submarine belangrijk vind. Om deze reden heb ik dan ook besloten geen kerstbomen meer aan te bieden, maar de focus te leggen op het duurzame alternatief; de Kamerden. Daar vertel ik je dan ook graag meer over in dit artikel.

In mijn ogen is dit een logische keuze. Op naar een duurzame(re), groene kerst!

Liefs,
Monique