Zelf aan de slag met groen

Workshops & meer

Hoe leuk is het om zelf aan de slag te kunnen gaan? Periodiek worden er verschillende workshops aangeboden en georganiseerd. Van een workshop met een groep andere groenliefhebbers op een fysieke locatie tot het aanbieden van DIY-boxen waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. 

Welke DIY-workshops zijn er te bestellen?

Het hele jaar door

DIY-workshop 'Kokedama maken'

Voor het plantje en alle benodigdheden wordt gezorgd, jij hoeft enkel de box op te halen in de winkel en je kunt aan de slag. De box bestaat uit 3 plantjes, potgrond, mos en nylondraad. Ook ontvang je een handleiding zodat je precies weet welke stappen je moet volgen. 

Interesse? Vul het contactformulier in waarin je aangeeft voor hoeveel personen de box gemaakt mag worden. Mocht je al weten op welke plek je de plantjes op gaat hangen (qua lichtintensiteit) geef het dan vooral aan. Dan kan hier rekening mee worden houden bij het selecteren van de plantjes. 

Winter

DIY-workshop 'Kerstkrans maken'

Het materiaal wordt geregeld, het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een snoeischaar/kniptang en natuurlijk goed gezelschap. Ik stel een box voor je samen met verschillende soorten kerstgroen, een krans, ijzerdraad en lekkere lokale producten. Ook ontvang je een afspeellijst om helemaal in de mood te komen en een begeleidende tutorial zodat je precies weet wat je moet doen.

Interesse? Vul het contactformulier in waarin je aangeeft voor hoeveel personen de box gerealiseerd mag worden.

Voorjaar/zomer

DIY-workshop 'Terrarium maken'

Het materiaal wordt geregeld, het enige waar jij voor hoeft te zorgen is goed gezelschap. Ik stel een box voor je samen met verschillende soorten groene plantjes, een terrarium en de benodigdheden waar je het groen in kunt plaatsen. Daarnaast bevat de box leuke extraatjes en ontvang je een handleiding waarin precies staat hoe je het beste te werk kunt gaan.

Interesse? Vul het contactformulier in waarin je aangeeft voor hoeveel personen de box gerealiseerd mag worden.

'Groene' workshops of geschenken op aanvraag
Als je zelf een goed idee hebt voor een 'groene' workshop of een geschenk, neem dan gerust contact op. Workshops kunnen georganiseerd worden op een fysieke locatie of er kan een DIY-box worden samengesteld. Volledig afgestemd op jouw wensen. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of om iemand cadeau te doen!

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Uiteraard is het ook mogelijk om de samenwerking op te zoeken als je op zoek bent naar een groen en duurzaam relatiegeschenk. De mogelijkheden zijn eindeloos; van een box met verschillen plantjes tot een DIY-workshop om zelfs een kerstkrans te maken. Creatief en origineel!